pondělí 18. listopadu 2019

Sonax autopolitura

Sonax P-ball uchwyt z gąbką lub Sonax gąbka do nakładania wosku . Ošetřené plochy oživuje, konzervuje a dodává jim vysoký lesk. Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte.


Autopolitura , konzervační prostředek k ošetření matných autolaků. Díky složkám přírodního vosku Karnauba chrání po velmi .

Uniwersalna politura przeznaczona do każdego typu lakieru samochodowego (w tym także do lakieru perłowego i chromowanego). Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Ošetřeným plochám dodává živější vzhled a vysoký lesk . Co to jest politura do woskowania samochodu? Politura - środek czyszcząco - konserwujący z woskiem.


Součásti složení tohoto. Oživuje lak a barvy, konzervuje a dodává lesk. Sonax autopolitura - 2ml, Autorádiá, autohifi, reproduktory, zosilňovače, subwoofery, tlmenie a mnoho ďalšieho od Ahifi.

Leštiaci a konzervačný prostriedok. Vďaka zložkám prírodného . Leštící a konzervační prostředek. Hrvatskoj, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovine. Zajišťuje dlouhodobou ochranu.


Można ją stosować do lakieru w dowolnym kolorze: . Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího svolení společnosti Tecdoc. SONAX AUTOPOLITURA 250ml.


Země původu, Evropská unie. Dostupnost, skladem (méně než ks). Leštenka určená na odstránenie drobných škrabancov a obnovenie lesku laku. Obsahuje karnaubský vosk a ľahko sa aplikuje.


Momentálne tu nie sú žiadne . E-Shop AUTOKOSMETIKA - chemie Autokosmetika Sonax Vnější lak a chrom. Wyjątkowo łatwa w użyciu. Jemné abrazívne čistenie laku odstraňuje drobné poškodenia (jemné ryhy).


Cijena za kartice: 3kn.

SLEVA Běžná cena 1Kč Přípravek určený pro dosažení vysokého lesku všech autolaků, které současně dlouhodobě konzervuje. Skuteczna politura na drobne zadrapania i zmatowiały lakier. Odświeża kolor, chroni powierzchnie.


Czyści lakier, ożywia kolory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...