pátek 29. listopadu 2019

Souprava na opravu duší

Sady na opravu duší a plášťů (lepení). Souprava obsahuje 5ml-tubu . Univerzální sada lepení na opravu duší jízdních kol. Malá a skladná velo sada , která vám pomůže na cestách.


Obsah balení 1x vulkanizační roztok 4ml 1x brus. Jak správně nalepit záplatu na duši ?

Najděte místo, kde došlo k propíchnutí duše. Místo, kam přijde záplata, očistěte škrabkou. Cyklooblečení z prvotřídních materiálů, kvalitní cyklopřilby, dětské sedačky, láhve na pití, světla, pumpičky, zámky, držáky a další cyklopříslušenství. Hudební skupina založená na pilířích folku, country a bluegrassu s tvorbou vlastní i převzatou. Studená vulkanizace, okamžitá 1 oprava.


Jak zalepit duši - RADÍ ŠTĚRBA KOLA. Sada obsahuje: 2x záplata. Hudba převzatá z originální nahrávky Alison. Určené pre odmontovanie plášťa, rýchlu opravu a nahustenie duše.

Praha-výcho cena 150Kč, od Kaplerova na Sbazar. Popis: -Plechová krabička . Standardní sada pro opravu duší. Lepení FERDUS sada na opravu duší. Cookies, ktoré sú potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické účely.


PUKY - cyklo-hračky od Domafit fitness s. Obsahuje-lepidlo 5ml,ventilková hadička,skelný papír,záplaty ks. Moto souprava na opravu duší. Okamžitý odber v MTBIKER centre.


Predpokladaný dátum expedície: 30. Skvělý dárek pro všechny cyklisty. Více originálních dárků najdete na Familium.


Cyklooblečenie z prvotriednych materiálov šité u renomovanej českej firmy KALAS, kvalitné cykloprilby, detské sedačky, fľaše na pitie, svetlá, pumpičky, zámky, . Velmi kvalitní sada na lepení. Out of stock: according to the choice of the variant. Kellys sada na opravu duší.


Súprava obsahuje: 5ml tuba s vulkanizačnou zmesou 2ks záplaty s priemerom 20mm 2ks záplaty s priemerom 25mm 1ks . Také nezbytný pomocník pro cestování na kole, . Praktická sada na lepení duší včetně montpák.

Kód výrobku: sada na opravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...