úterý 26. listopadu 2019

Stk brno vídeňská

STK Brno - největší STK v Brně. Srovnání cen STK v okolí. Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly. STK provádíme pro níže uvedená motorová či nemotorová vozidla:. Jedna z největších STK v Brně .

Připravíme vaše vozidlo na STK. Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Unsubscribe from Jaraprogcz?


Stanice technické kontroly a měření emisí Brno - Horní Heršpice, K Terminálu 1. Ať už k nám míříte, protože musíte, nebo se jen chcete ujistit, že je vše v pořádku, čeká na vaše vozidlo . Nabízíme kontrolu stavu vozidla ještě před absolvováním STK. Chci se podělit o zkušenost s STK v Brně, konkrétně stk - brno.

A dá se platit kartou, což nebývá úplně běžné. STK v Brne, prijemna slecna na prepazce bez objednani za hodinu vse. Objednávka na stk a emise - zajistěte si termín telefonicky: Tel.


Nejnižší cena TK, Průměrná cena TK, Nejvyšší cena TK, Nejnižší cena Emisí, Průměrná cena Emisí, Nejvyšší cena Emisí. Na této stránce zjistíte, kde se nachází nejlepší STK právě v městě Brno. No, co asi, když jdu na STK stanici, že?


Začala brblat něco o tom, . Provádíme i kontroly vozidel dovezených ze zahraničí. Přehled STK (a zkušebních stanic) podle krajů platný ke dni 27. Prevence je vždy lepší než později řešit nepříjemné následky. To platí u auta stejně jako u Vašeho zdraví.


A nejlepší preventivní prohlídka je samozřejmě u . Nehledám STK, kde zavírají oči - nepotřebuju to, auto je v pořádku. Hlavním oborem činnosti je Technické zkoušky a analýzy. Pokaždé v poho a spokojenost.


Jako bonus získáte provedení technické kontroly v nezávislé STK a měření emisí zdarma.

Vůz je za přítomnosti zákazníka zkontrolován technikem a dopředu se dohodne rozsah a cena prováděných . Měříme emise a zajišťujeme STK. Vyřizujeme za Vás pojistné události. Antonín Franc – ředitel STK.


Chcete si naživo prohlédnout ukázku našich plotů? Vídeňská 1B (budova PS Brno ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...