pátek 22. listopadu 2019

Test tlumičů

Test tlumičů pérování prováděný na speciálním testovacím zařízení. Provedeme profesionální test tlumičů Praha 10. Pracujeme rychle, profesionálně a spolehlivě s nejmodernějším vybavením.


Test tlumičů

Kontrola úniku oleje z tlumičů. Opotřebovaný tlumič pérování může mít špatné vrchní gufero. Jakmile dochází k úniku oleje, klesá . Provádíme spolehlivý test tlumičů na speciálním testovacím zařízení. Celý test zabere několik minut a není potřeba při něm demontovat tlumiče.


Nekomfortní tlumič poznáte určitě sami, zde není co řešit. Dále platí obecná pravda, špatný tlumič je špatný tlumič , ale nerozezná se to . Dnes ušetříte 5Kč díky slevě. Tester zavěšení kol HPA SIMPESFAIP COMPACT PRO W. Zkouška zavěšení podvozku měří účinnost zavěšení u vozidel v . Už v pondělím vydání Světa motorů naleznete unikátní test deseti tlumičů pro Škodu Octavia II. Našim zákazníkům se snažíme test tlumičů nabízet, včetně kontroly účinnosti brzd trvá osm minut a stojí 2Kč,“ tvrdí Martin Kulhánek, . Tuto službu provádíme na profesionálním testovacím zařízení firmy SACHS a můžete ji využít v jakýkoliv pracovní den od 8. Za dní přišl leták do schránky od Monroe, na test tlumičů za 99kč. Neváhal jsem a vyrazil jsem na něj.


Test tlumičů

Arex Test Systems bv je vedoucí firmou ve světě v oblasti vývoje a výroby zkušebních drah pro testování brzd a tlumičů. Testování tlumičů pouze 9- Kč . Tlumiče pérování hrají zásadní roli v otázce bezpečnosti a stability jízdy a také komfortu jízdy. Nejste si jisti kvalitou tlumičů ? STK z pohodlí domova nebo práce.


Máme pro Vás novou službu. Zajistíme svoz a odvoz Vašeho . Na naší diagnostické lince vám změříme tlumiče, brzdy a zkontrolujeme sbíhavost kol. Kvalitní služby autoservisu v moderních provozech v Brně a blízkém okolí. Zarezervujte si termín ihned online! Na jejich případnou výměnu za nové získáte od nás slevu brzdy a tlumiče.


Test tlumičů

TEST TLUMIČŮ pobočka Frýdecká. V našem servisu provádíme vibrační test tlumičů a testování brzd na válcích. Profesionální a kalibrované zařízení, které používáme je předpokladem přesného . Rovněž zvyšují opotřebení všech dílů souvisejících se . ZX- test svařování, umělá zátěž atd.


Tlumiče jsou jedny z nejvíce namáhaných dílů ve vašem voze. Kde mi udelaji test tlumicu ? Co jsem nasel u nas v Usti nad Labem tak pouze Barum, na strankach STK jsem to nenasel coz mi ale je divne? Vadné tlumiče pérování, zvláště ve spojení s nerovnou vozovkou, způsobují zvýšené pohyby karoserie a kola a vedou k velkým dynamickým změnám zatížení . Archiv pro štítek: test tlumičů. Inteligentní tlumiče vycítí výtluky a přizpůsobí se.


Americký vůz Ford Fusion, který v Evropě dobře známe pod . Právě tlumiče vám zaručují pohodlnou a hlavně bezpečnou jízdu. Váš partner v testování vozidel. Nové nabízíme kontrolu účinnosti tlumičů pérování pomocí ultrazvukového testeru M- Tronic.


Já tedy ne a možná by to někoho mohlo i zajímat(třeba Vlastimila jak se zdá), nejezdím off vůbec a aut je to zcela normální test tlumičů ,takže? AKCE - Podzimní test tlumičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...