pondělí 11. listopadu 2019

Spei výfuky praha

Spei výfuky praha

Specializovaný internetový obchod s kávovary. Domácí kávovary, automatické kávovary, profesionální kávovary. Káva a příslušenství ke kávovarům.


Spei výfuky praha

Nabízíme záruční a pozáruční opravy a servis kávovarů, zápůjčky, prodej a náhradní díly. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. ESPRESSO PROFESSIONAL , s. Kávovary - prodej, servis. Televizní služba NOVA - autorizované servisní centrum značky Philips. Philips, vysavače, žehličky,roboty, výrobky pro domácnost, Espresa Philips Saeco.


Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Saeco Vienna a obdobné kávovary obsahuje i těsnění. Nákupem novějšího modelu espressa Saeco získáte opět plnou . Zajišťujeme profesionální servis kávovarů pro domácí i profesionální využití, servis domácích. Objednat servisní službu bez přihlášení. SAECO a espresso kávovary PHILIPS seznam . Poradíme si se závadou jakékoli povahy.


Profesionální servis kávovarů značek DeLongi, Saeco , Bosch, Jura a další. Rychlé jednání, svoz zdarma, používáme originální díly. Pobočky v Brně a Olomouci.


Skladem - ihned k odběru v Brně. Zajišťujeme velkoobchodní prodej a záruční a pozáruční servis kávovaru zakoupených u naší společnosti. Náhradní díly a servis kávovarů Saeco. Saeco ND O-ring TRN - Těsnění ventilu hrušky pro vstup vody do spařovač RED 13x2 . Provádíme profesionální opravy kávovarů Saeco a zajišťujeme náhradní díly po celé ČR.


Spei výfuky praha

Velkoobchodní prodej a servis kávovarů Saeco , Philips Saeco a Gaggia i mlýnků Macap. Poskytujeme záruční i pozáruční servis značek Saeco , La Spaziale, SCS, Rex Royal,. Doprava záruk do servisu a zpět zdarma. Opravu Vám provedeme průměrně do dnů. Pronájem kávovarů, náhradní díly.


Zabýváme se servisem i prodejem domácích, profesionálních i pákových kávovarů. Sám jsem několik let pracoval v servise a kávovary opravoval, poté jsem nabízel a prodával kávovary nové, instaloval je ve firmách a školil obsluhu. Podívejte se na seznam servisů , kde vám opraví váš kávovar Delonghi. Rozvoz čerstvě pražené zrnkové kávy zdarma ( Brno a okolí) . Autorizovaný záruční a pozáruční servis kávovárů DeLonghi:. Osobní odběr zboží z e-shopu.


Brasilia Carimali La Cimbali DeLonghi Elektra Expobar Faema Fagor Gaggia Jura Rancilio Saeco La San Marco La Spaziale. Servis velkokuchyňského zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...