pondělí 11. listopadu 2019

Úhlová převodovka

OkenNí fólie Vylepšují celkový vzhled vozidla a komfort v interiéru. FÓLIE NA AUTO - Samolepící fólie - AUTOSAMOLEPKY. Vďaka nim bude vaše auto na cestách svietiť!


Schopnosť fólie držať sklo pokope je dokonalou výhodou, vďaka ktorej sa črepiny prilepia na samotnú fóliu, čím . K výrobě používáme kvalitní samolepící fólie značky 3M v mnoha barevných. Aplikaci můžeme provést na kapotu auta , palubovou desku, řadící páku, kliky, .

Lepenie fólií na okná – protislnečné fólie , zrkadlové fólie , bezpečnostné fólie. Bílá karbonová folie na auto. Po demontáži folie má auto zcela netknutý lak bez poškození, kterým se v běžném.


D CARBONU či střechu a kapotu z chameleona. Ochrannou fólii nemusíte mít na celém autě, kvůli ochraně před kamínky si ji můžete nechat nalepit jen na přední nárazníky, masku či kapotu. Z tohto dôvodu sa ochranné fólie lepia iba na predný nárazník, blatníky, prednú. DPH (cena za nárazník, kapotu a boky auta po stĺpiky) . Ukázka lepení 3D karbonové fólie na kapotu Škody Octavie.


Pokud i vy uvažujete, jak levně oživit vaše auto , tak právě změna, nebo obnova barvy je nejlepší způsob, jak.

Doplatek na přední boční okna je 1. Expresná montáž autofólií už do hodín s možnosťou montáže aj u vás doma. Specialista pro autofolie, folie na auto , karbonové folie , polepy aut. Folie na auto , autofolie, tónování autoskel, autokosmetika, polepy aut. Fólie na auto nebo také auto folie zde najdete na polepení auto skel i celé karoserie auta.


Karbonová fólie nebo také 3D fólie patří k nejprodávanějším auto. Ochraňte kapotu svého auta před odletujícím štěrkem. Tato velice pěkná a odolná samolepící 3D folie je vyrobena nejmodernější technologií a díky kvalitnímu . Reklamná agentúra Paullartt Vám vyrobí a aplikuje reklamné polepy na auto z. Nakoľko použité fólie sú mechanicky odolné a autopolep je správne urobený . V posledních letech roste zájem o aplikace auto folií na lak vozu. Nejčastěji tyto polepy pochází od renomovaných výrobců 3M, ORACAL a Avery. Používáme speciální, dobře 3D tvarovatelné fólie a tou polepíme (zabalíme) celé auto , nebo jen jeho část, či detail jako např: kapotu , střechu, zrcátko, díly v . Transparentná (ochranná) fólia na auto.


Ochranná fólia je určená na ochranu laku pred poškriabaním, kamienkami alebo vyblednutím. Inštaláciou autofólii na sklá znížite teplotu interiéru vozidla. TP auta ani na policajnom zbore.


Zachováte farbu svojho auta , na aute je takmer nerozpoznateľná od laku auta.

Přišli jsme se podívat, jak se dnes využívají fólie na auta. Dokonale očistit třeba kapotu je často náročnější než ji polepit,“ vysvětluje Lubínek. Používaním auta sa neopotrebúvajú len jeho mechanické časti a elektronika, ale pochopiteľne aj lak. Okrem blednutia a matnutia naň číhajú . Vďaka firme Carol Line sa vám nič podobné nestane!


Lebo svet pozná aj ochranné fólie presne na mieru auta - Venture Shield od 3M. Specialisté na autofólie, bezpečnostní fólie , protisluneční fólie a změna barvy vozu. Fólii je ideální instalovat na lak auta , bez jakýchkoliv poškození a nerovností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...