pondělí 18. listopadu 2019

Redukce autoradio antena

ISO DIN vidlice bez kabelu. Redukce na anténu DIN-ISO. Původní cena 5- Kč s DPH. Automobil Honda - autorádio.


Rozsáhlá nabídka anténních adaptérů a redukce pro autoantény k zapojení autoantény.

Pokud nevíte, jakou redukci použít, obraťe se na nás s dotazem na . Cena bez DPH: 10Kč Cena s DPH: 13Kč. U nás si vyberete ISO konektory, anténní redukce a mnoho dalšího. Propojovací konektor Vám umožní připojit do vašeho automobilu originální autorádio. Vidlice: Ohm, použitelné pro starší autorádia se vstupem 1Ohm.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a .

Antenní redukce autorádia ISO - DIN - kolík, bez kabeláže. PremiumCord redukce na anténu pro USB DVB-T Tuner. Retroráj RETRORÁJ e-shop - retro dopl? Panove mam takovy maly problem.


Mam v aute deltu zapojil jsem si ji sam a hrajou mi jen cd. Nařazil jsem však na překážku jak připojit anténu. Prosím tedy o radu jaká koncovka tam má být případně jestli je nějaká redukce.


Tam je potřeba jenom redukce mezi rádio a anténu ,protože originál rádia napájejí ještě anténu na střeše a jiný autorádio to nemají,tak se tam . Z konektoru: VGA (D-SUB), Do konektoru: HDMI. Autoradio navigace Android 7. Pokud použijete jiné, než koncernové autorádio , je nutné zajistit napájení antény. To je možné pouze za pomocí separátoru napájení. Tento adaptér je na jedné . Nevíte, jak správně vybrat autorádio ? Song MGB aktivní FLEX 60°AM-FM anténa Škoda, VW s DIN konektorem 40cm.


PŘECHODKA REDUKCE ANTÉNA VOLVO VVSC70.

CB antény v nákladních vozech zn. VW antenní redukce z radii II generace na Radia III generace (RCD31 RNS 5atd) číslo dílu 7L6 . Autoantény na autoŠpatný příjem rádia nebo aktivní TV anténa pro digitální tuner ? Prodáváme antény na auta, anténní adaptér a redukce ,. Anténa střešní elektronická 12V. MGB uni teleskopická AM-FM anténa na sloupek.


Tato hliníková anténa zlepšuje vizuální stránku vozidla a slouží i jako. Kde je umístěna anténa GPS když je origo Columbus? Hledáte GPS anténa pro originálni autoradia?


Stáhl jsem manuál na autorádio AUDIENCE, ale o dvou TUNERECH tam. Každopádně by jsi musel řešit všelijaké redukce na konektory atd. Filtr redukce šumu chrání před ztrátou signálu. ISO-ISO adaptér anténa - napájení VW (fajfka) pro vozy Škoda Octavia, Fabia,. Slouží k napájení antény, pokud použijete jiné, než koncernové autorádio.


Tato redukce slouží pro připojení GPS antén zakončených konektorem SMB samice k zařízením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...