pátek 15. listopadu 2019

Stk nachod

Generální oprava kompresoru JSK 50-(řada 8). Menší opravy kompresorů klimatizace. V případě poruchy, nebo netěsnosti kompresoru autoklimatizace, lze u některých typů závad ušetřit nemalé finanční . Potřebujete zařízení na výrobu stlačeného vzduchu?


JSK 7 JSK 7 JSK Orlík.

FEIX - ATMOS - OPRAVY KOMPRESORŮ. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel . Servis, opravy kompresorů : pro zajištění servisu volejte tel. Více jak let zkušeností v oboru stlačeného vzduchu.


JANUŠKA KOMPRESORY - pístové kompresory Orlík a Atmos, šroubové. Porouchal se vám kompresor ? Ceník generálních oprav pístových kompresorů platný od 1. Břetislav Matějíček kompresory s.

Už let opravujeme kompresory. Kompresory Atmos, Orlík, ABAC, zámečnická výroba Praha 10. Do provozu znovu vrátíme zařízení s jakoukoli poruchou.


Spojili jsme své jméno s . Prodej a servis kompresorů v Praze a okolí. Servis kompresorů schneider, opravy , údržba, revize, střední opravy , generální opravy , dodávky náhradních dílů pro kompresory schneider. Zabývá se prodejem kompresorů, servisem kompresorů i vzduchového nářadí. Prodáváme a opravujeme kompresory pístové olejové, kompresory pístové . KAESER, Atlas Copco, Schneider, Mark dále provádíme opravy kompresorů některých typů Compair, Gardner-Denver, . Prodej, oprava a servis kompresorů , dmychadel, vývěv, sušiček a filtrů stlačeného vzduchu v Hradci Králové. Nabízíme montáž a servis kompresorů.


Aktuální katalog firem v kategorii opravy kompresorů. Již let Vám nabízí naši servisní technici profesionální opravy a pravidelný servis šroubových, pístových i scroll kompresorů. Dále Vám nabízíme opravy a . Poskytuji opravy a servis pístových a šroubových kompresorů ATMOS, ruských dozerů a pneumatických kladiv PERMON.


Opravu provedu přímo u vás. Znovu naženeme vzduch do vaší techniky.

Specializujeme se zejména na opravy. Využijte profesionální servis a opravy strojů. Na základě dlouholetých zkušeností zajišťujeme servis na profesionální úrovni.


Kontaktujte Acstroje Jablonec nad Nisou. Provádíme: Pravidelné servisy kompresorů dle předepsaného. GENERÁLNÍ OPRAVY KOMPRESORŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...