čtvrtek 28. listopadu 2019

Veselý mobil beroun

Technické prohlídky ve Vranovicích v areálu firmy AGROKLIMUS s. Provádíme výkup vozů i motorek. Dále vykupujeme, osobní auta, dodávky, nákladní vozy, motocykly, přívěsy i pracovní stroje. Aktuální ceny služeb najdete v ceníku.


Veselý mobil beroun

NOVÝ VJEZD DO AZ WOO a. Sjezd je situován i nadále z ulize Řípská, přímo naproti vjezdu k prodejní hale AUTO KELLY, v nájezdu k prodejci keramiky . Kontrola a výměna výfuků. Testování a výměna tlumičů. Diagnostika pro seřízení motoru.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. POTŘEBUJETE EVIDENČNÍ KONTROLU, NEBO PŘIHLÁŠENÍ VOZIDLA ZE ZAHRANIČÍ? Ceny za služby mohou být různé. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností.


Nechejte si svůj vůz prověřit u odborníků a buďte si jistí dobrým výsledkem kontroly. Prohlídka vozidla a odstranění případných závad před technickou kontrolou jsou zpoplatněny dle platného ceníku. V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in.


Zastavte se a nebo jenom přibrzděte! M 8Kč, prohlídka na přání zákazníka celková, 5Kč. EMISE pro osobní automobily. STK a emisí zcela zdarma. Připravíme vaše vozidlo na STK.


Veselý mobil beroun

Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní. Kvalitní služby autoservisu v moderních provozech v Brně a blízkém okolí. Zarezervujte si termín ihned online!


Vážení zákazníci, Prohlídky provádíme v dopoledních hodinách BEZ OBJEDNÁNÍ, v odpoledních hodinách je nutné se . Udělejte si průzkum trhu. Už během pár minut najdete nejlepší stanici technické kontroly, která vám bude nejlépe . Všichni chtějí mít prohlídku rychle za sebou, . Majitelé vozidel s pohonem . Nenecháme vás jet hromadnou dopravou. Kamkoliv v Brně vás odvezeme zdarma.


Nedáme vašemu miláčkovi kartáčem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...