čtvrtek 28. listopadu 2019

Valvoline 20w50

Rozmrazovač skel pro snadné odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel. Zanechává ochranný fi lm na skle , který je preventivní . Varianta rozmrazovače ve spreji s aerosolem zajišťuje rovnoměrnější rozptyl . Urychlit to lze tím, že si pořídíte rozmrazovač. Ten lze zakoupit ve spreji. Pak jednoduše na zamrzlé sklo auta nastříkáte sprej a necháte jej .

Loni jsem si pořídil vedle kvalitní škrabky také rozmrazovač skel ve spreji. Postupně mě přestalo bavit škrábat skla - sprej to vyřeší rychle za mě. Poháněcí plyn dusík zaručuje funkčnost i při podchlazení na -°C. Snadno se aplikuje a brání dalšímu zamrzání.


ROZMRAZOVAČ SKEL sprej , 6ml platné do: 3. Pro rychlé rozmrazení zamrzlých skel , světlometů a zpětných zrcátek automobilů. Okamžitě odstraňuje námrazu a led. Má výborné čistící účinky a zabraňuje . Stačí pošplíchat a led jde dolů.

Sonax rozmrazovač skla , sprej 3ml. Coyote Glykosol rozmrazovač skel se škrabkou sprej 1ml, Kategorie: Nemrznoucí směsi. Ale mnohem komfortnější a účinnější je speciální rozmrazovač skel ve spreji.


Na zdlouhavé ranní odmrazování čelního skla po nastartování auta a zapnutí . Rozmrazovací sprej na skla a zámky aut - objem 5ml, zamezuje tvorbu nového ledu. Také vás tak rozčiluje škrábání namrzlého předního skla i dalších oken auta? Odstraňuje námrazu ze skel automobilů. Pro rozmrazování zamrzlých skel automobilů, světlometů, zpětných zrcátek a dveřních zámků. Rychlý a účinný přípravek na odstraňování námrazy z vnější strany skel.


Na skle zanechává ochranný film, který zajišťuje preventivní ochranu před tvorbou . Používal jsem i sprej (jinou značku) a problém je v tom, že jak to pro pohon používá stlačený plyn dojde ještě k většímu ochlazení vystříkující . Super rozmrazovač s trojitým efektom - romrazuje, čistí a zabraňuje opätovnému zamrznutiu skiel v automobile. Extra silný rozmrazovač skel pro dokonalé odstranění námrazy. Rychle a spolehlivě odstraňuje námrazu ze skel.


Vysoce účinný rozmrazovač skel v praktickém balení. Sprej - rozmrazovač skel , 400ml - Výborně rozprazuje (okamžitě odstraňuje námrazu a led)zamrzlá skla automobilů, světlometů, zpětných zrcátek a dveřních. SHERON startovací sprej 3ml. Můj názor a zkušenost: již několikátou zimu neškrábu okna.


Sheron cockpit sprej pomeranč 400ml.

Inspirujte se našim návodem na skvělý rozmrazovač , který si namícháte sami doma. Pak, když mráz udělal své, jednoduše nastříkejte sprej na čelní sklo. Přípravek pro snadné odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...