pondělí 25. listopadu 2019

Protokol o evidenční kontrole

Před přihlášením provozovaného vozidla do registru silničních vozidel je nutné doložit protokol o evidenční kontrole vozidla. Evidenční kontrola silničního . Výsledkem kontroly je protokol o evidenční kontrole. Bez protokolu o evidenční kontrole . Pokud mate povinne ručení a platnou STK, samozrejme muzete s autem jet.


Protokol o evidenční kontrole

Udelejte evidenční kontrolu, s tim rovnou na dopravní inspektorát a . K žádosti o schválení technické způsobilosti jednotlivě dovezeného silničního vozidla. Czech term or phrase: protokol o evidenční kontrole. Potřebujete také protokol o evidenční kontrole.


Někdo tak bude muset zajet na STK kvůli evidenční kontrole. Ta se už nedělá na osobu, ale na . Většinou protokol o evidenční kontrole potřebujeme při přepisu vozidla na nového majitele. Nahrazuje TK evidenční kontrolu při přihlašování motocyklu ? Je kontrola všech identifikačních znaků vozidla zapsaných v technickém průkazu a porovnání se skutečným stavem na vozidle. Má-li protokol o evidenční kontrole nebo z jiné technické prohlídky . Kontrola se provádí v plném rozsahu a vypracuje se protokol o technické . Osvědčení o registraci vozidla – část I. Původní nebo nový vlastník předloží žádost o změnu vlastníka nebo. Protokol o měření emisí – dodá naše stanice měření emisí.


Protokol o evidenční kontrole

V závorce se uvede čís- lo protokolu o evidenční kontrole, které je protokolu při-. Pravidelné technické prohlídky, evidenční kontroly a měření emisí. Další nezbytnou povinností je evidenční prohlídka vozidla. Po jejím absolvování obdrží vozidlo protokol o evidenční kontrole.


Malý technický průkaz – OTP nebo ORV část I. Stanice technické kontroly (dále jen STK) viz adresář - pro provedení evidenční. Je třeba ale zaplatit poplatek, případně ekologickou daň, dodat platnou kupní smlouvu, protokol o evidenční kontrole a zelenou kartu. N– nákladní automobily o celkové hmotnosti do 5t. O přepis již registrovaného vozidla je možno zažádat u kteréhokoliv. Přílohy žádosti o vydání registračních značek na vývoz podle § odst.


Protokol o evidenční kontrole

Opakovaná prohlídka po Technické Silniční Kontrole ( protokol PČR) – TSK po dopravní nehodě (DN) nebo. Převod vozidla na nového majitele – vyplněná „žádost o zápis změn. Při vlastním přepisu vozidla musí kupující na registru předložit zelenou kartu a protokol o evidenční kontrole. Auto si musí kupující totiž pojistit . Prosíme žadatele o evidenční kontrolu a technickou prohlídku o demontáž krytů kol. Na podání žádosti o zápis změny vlastníka silničního vozidla je.


Písemnou žádost o změnu provozovatele nebo vlastníka vozidla podejte na. Nicméně z dokumentu musí být zřejmé, že se jedná o plnou moc a kdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...