pátek 22. listopadu 2019

Proti kunám do auta

Po zbytek roku ji nikdo nesmí chytit ani do sklopce a přemístit na jiné místo. Komu nevadí v motoru oblemcané kabely, může zkusit i sprej proti kunám. Pokud se kuna nastěhuje do motorového prostoru, většinou to má okamžité následky.


Proti kunám majitelé aut často začínají bojovat pomocí . Osobně řidičům doporučuji koupit si sprej proti kunám a pravidelně motor. Bez problémů se dostanou do auta i do zavřené garáže, stačí jim .

Přinášíme vám rady a doporučení, jak vyhnat kuny z auta , nebo jak jim zabránit v tom, aby se zrovna do vašeho auta nastěhovaly. Přípravky proti kunám koupíte . Zdánlivě banální návštěva kuny v motoru auta dokáže napáchat velké škody. Do té první kategorie patří například různé spreje proti kunám , . Koberec - síto proti vniknutí kun do motorového prostoru - HP Autozubehör.


Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180. Největší pravděpodobnost, že se vám do auta dostane kuna, přichází ve. Jeden z nejúčinnějších prostředků proti kunám spočívá v „navonění“ .

Vyjměte tyčinku proti kunám z ochranného obalu a upněte ji do držáku. Specifikace: Barva: Modrá Množství: 1 . Jakmile pach vyvane, nasaďte novou tyčinku. Pachová ochrana proti kunám do auta - aromatická tabulka s životností měsíců. Pro člověka velmi příjemně voní, kunu tento pach odpuzuje.


Chráňte svoje vozidlo proti hlodavcom, ktorí s obľubou prekusuje káble a hadičky. Sprej proti kunám od výrobcu Atol Automotive je určený na nastriekanie do. Odvtedy používam sprej proti kunám a nemám problém. Je vhodný tiež na odpudzovanie myší, takže sa hodí do pivníc atď. Ak máte poblíž zaparkované autá , kuny a hlodavce odplaší.


Jednoduše se připevní v motorovém prostoru. Existujú tiež špeciálne spreje proti kunám , tie stoja okolo – eur. Je to nepríjemné pre nožičky šelmičky, takže do auta nelezú.


Zápachem odpuzuje kuny a další zvěř. Použití: pro osobní automobily, dodávky, . Plašič kun a hlodavců do auta 12V - LAS. Odpuzovač kun a myší do auta - kHz . Ultrazvuková a optická ochrana proti kunám SecoRüt.

Chraňte svůj vůz proti hlodavcům, kteří s oblibou překusují kabely a hadičky. V kategórii Ochrana proti kunám najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Vhodný taktiež pre montáž do auta , prístrešku pre auto, na povalu, do domu, . Držiak upevnite na čisté miesto v motorovom priestore (napr. na akumulátor). Vyberte tyčinku proti kunám z ochranného obalu a upnite ju do držiaka. Podrobný popis: Slúži na ochranu káblov a drôtov pred kunami.


Vzhľadom k jedinečnému, lepkavému ochrannému filmu sa kuny vyhnú ošetreným povrchom. Na zimu vyložte své auto novinami a obrňte proti kunám. Zabalte je do silonové punčochy a umístěte je pod kapotu auta.


Kunám vadí výrazný zápach, existují i spreje proti kunám. Já zahlíd kunu jak se předemnou schovala pod igelit do kompostu, . Kemo FG0SET elektrický ohradník proti kunám a mývalům. Kemo M094N odpuzovač kun do auta čtyřnásobný.


Rady a informace vám poskytne následující článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...