pátek 22. listopadu 2019

Pruh na čelní sklo

Doprava strojů a pomůcek po Praze , od 50- Kč. Mám nakoupeno vybavení, ale jaksi mi chybí prostor na mytí. Libuši je zrovna Karcher-kde lze mytí motoru spojit jakože se zájmem Wapku koupit na servis.


Myjeme vozidla do výšky 2cm. Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat .

V Praze se nachází auto myčka Mynos, kde Vám důkladně umyjeme Vaše auto. Zajišťujeme luxování interiérů, mytí motorů a spodků podběhů. Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín.


Mytí aktivní pěnou, sušení vč. Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. Vyčištění sloupků, prahů , zádveří a pantů, Vyčištění sloupků, prahů , zádveří a pantů. Ruční mytí vozů provádíme ve speciálních mycích boxech.


Otevřeli jsme pro Vás nejmodernější ruční mytí. Nabízené služby jsou nejen dělány pro Vás, ale.

Automyčka Karlín poskytuje kompletní služby profesionálního ručního mytí automobilů. Máte tak umyté i rámy dveří, či prahy , kam se myčka nedostane vůbec. Ošetření motorového prostoru a mytí motoru. K portfoliu našich kvalitních služeb patří jak ruční mytí karoserie automobilů, tak i. Ruční automyčka v Líbeznicích u Prahy nabízí důkladné mytí , voskování laku, čištění a tepování interiérů, čištění kůže a nano ochranu automobilů. Vysávání a tepování interiéru.


Kompletní čištění interiéru. Nezapomínejte na nejdůležitější část vašeho vozu a dopřejte trochu péče i vašemu motoru. Automyčka, ruční mytí aut v Praze nabízí kompletní péče o vaše auto, ruční mytí auta, voskování karoserie a čištění interiérů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, a nebo nás přímo navštivte v našem areálu v Benešově u Prahy.


Naše mycí centrum se specializuje na ruční čištění interiérů a ruční mytí vozidel. Předmytí vozidla, ruční mytí aktivní pěnou, aktivní odstranění hmyzu, vysušení karoserie včetně prahů a vnitřních hran dveří, čištění disků kol, luxování místa řidiče. Naše firma poskytuje ruční mytí automobilů a dalších prostředků, jako jsou motocykly, čtyřkolky,. Pneucentrum Motol – pneuservis autoservis Praha 5. Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování. Popis: Naše firma s dlouholetou praxí Vám nabízí ruční mytí a kompletní čištění Vašeho vozu, mytí motoru a . Speciální mekcené penove kartace ruční predmyti každého vozu obsluhou myčky mytí motoru podvozku myčka.


U takto ošetřených motorů je mytí nutné jen při značném zašpinění.

Hledali jste myti motoru auta? Pro dotaz myti motoru auta jsme našli ukončených nabídek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...