středa 27. listopadu 2019

Vw passat tuning

Ideálne na leštenie všetkých plôch vo vašom aute: prístrojových dosiek, interiérov automobilov, vinylových striech, kože, gumy, plastov a mriežok. Barvy ve spreji: k doručení domů nebo na prodejnu. Opravný sprej na stěny a strop bílý 400ml.


Tento sprej je ideální na cesty do každého vozidla,. Hasící přístroj do auta 2kg s tlakoměrem Sleva 29 .

Miešanie autolakov a plnenie do sprejov. Vysoká presnosť vďaka fotospektrometru, ktorým vám zmeriame odtieň priamo z vášho auta. Emaila In - parkety tapety dvere textil garniže.


Spreje miešame v Emaile na Žilinskej 1 v Piešťanoch. Dárková sada LNĚNÁ POUPATA: bytový sprej a sprej na ložní prádlo, x 50. Doprava zdarma na některé zboží.


Možnost vrácení zboží do dnů bez udání důvodu.

Na dotaz „barva na spreji textil ve“ jsme našli:. Colorlak Hobby Sprej barva na ozdoby Stříbrná 1ml spray. MHW sprej na textilie černý 400ml - Tuningové barvy ke speciálnímu použití. BabySafeamp;Clean TextilJe transparentní impregnační sprej na bázi nanočástic. Gumový nátěr, nebo sprej se dá použít prakticky na jakýkoliv materiál.


Barvy na plastové díly, kůži, textil a žárovky. V tejto kategórii nemá filter vplyv na zobrazené produkty. Vysoko odolná farba v spreji na textil v odtieňoch.


Sprej na palubní desku Višeň Cherry SHERON 400ml Tip. Cockpit spray Cherry ( višeň) matný - Sheron. Sheron čistič čalounění - Textil Cleaner je přípravek s aktivní pěnou, která dokonale čistí,. Na bázi fluoropolymerů vytvoří na povrchu ultratenkou hydrofobní neviditelnou.


Aplikace: sprej (nanést dvě vrstvy křížem a nechat polymerizovat až hodin), pro zvýšení impregnačního účinku lze nástřik chvíli po jeho aplikaci ještě zaleštit jemným hadříkem do povrchu látky. Kuba testuje sprej na textil Nano Master. Vás budeme mít otevřeno do 13:0 v sobotu 6.

Ponúkajú všestranné využitie a je možné ich aplikovať na rôzne povrchy. Vďaka špeciálnemu zloženiu tesní a impregnuje obzvlášť silno zaťažované záhyby a švy strechy vášho auta. NANO je vyspělá autokosmetika na obnovu a ochranu laku auta , tekuté stěrače a. NANO sprej na textil působí jako impregnace textilních vláken, které obalí ochranou NANO vrstvou, takže se žádné nečistoty či tekutiny nevsáknou do potahů. Ambi Pur Textile Classic osvěžovač textilu 5ml sprej.


Sada na opravu autolaku s konvertorem rzi. Plastová násada na sprej. Barva na motorku Jawa do pistole Tmavá červená. Ochranná fólia proti zahmleniu na spätné zrkadlo do auta , ks.


Aniontový sprej na očistenie vzduchu do auta DC 12V. Motip Dupli Color TexStyle sprej na textil 150ml Čierna. OSVĚŽOVAČ VZDUCHU DO AUTA BLACK VANILLA - OSVĚŽOVAČ VZDUCHU DO AUTA. Vyobrazení produktu AVIVÁŽ NA PRÁDLO WHITE JASMINE .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...