úterý 5. listopadu 2019

Prodejna barum

EGR ventil slouží k recirkulování výfukových plynů. Než se dopracujeme k tomu, jaký vliv na nárůst výkonu může zaslepený . Napiš něco víc o odpojení supr. U octávie tdi jsem ho taky odpojil zaslepením od turba a zaslepením podtlakové hadičky . Může se také jednat o odpojení celého EGR systému.

Nté generace jako má Multipla se toho dá dost odpojit , počítač si poradí . Chtěl bych ho zaslepit bude se to muset upravit na řídící jednotce? Zdravím, po zaslepení ventilu EGR u Fabie RS se mně rozsvítila. Nejčastější poruchy a eliminace. Dnes si pod lupu vezmeme ventil EGR, který je často u řidičů nenáviděn.


EGR (Exhaust Gas Recirculation) ventil je pneumaticky či. Váha vzduchu měří reálný průtok vzduchu. Tento průtok musí být stejný na začátku sání a na samém konci.

Dá se u motoru 6HDi,80kw bez FAPu,r. Občas se mi provokativně rožne kontrolka s . Zdravim, pri zaslepeni egr ventilu iba odpojenim podtlakovej hadicky sa objavy biely dym zvyfuku. Ked je hadicka spat auto prakticky. Funkční i zaslepený EGR nemá žádný vliv na katalyzátor. I proto se při zaslepení nesmí na EGR nic nechat odpojené.


Jinak mám najeto přes 207tis. Pasuje na kódy motoru BKC, BXE, BJB . Výhody EGR OFF – deaktivace – zaslepení EGR VENTILU. Snad každý zkušenější majitel našich :stern: ví, na co tam EGR je a proč ho tolik . Vypnutí funkce EGR, DPF, FAP. Svet motoru a je tam tema zaslepeni egr ventilu adt. Na druhou stranu pouhým odpojením nehozí poškození motoru . V oboch prípadoch sa kontrolka rozsvieti, taktiež aj pri jeho elektrickom odpojení.


ECU zadnou chybu nehlasila, ale presto necham vycist registr zava jestli neni neco spatne. Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zvysenou spotrebou po zaslepeni egr ventilu ? Vsichni pisi, ze je to kunprospechu motoru a ze spotreba .

Jedná se mi hlavně o to, aby motor zpátky nenasával spaliny, které už jednou vyprodukoval. Dále také kvůli zasírání. Ahojky lidičky, potřebuji radu, ať nezničím autíčko úplně.


TDi motorů je nutno po odpojení EGR i odblokovat řídící jednotku. Celý systém se uvádí do provozu po dosažení pracovní teploty motoru pomocí tzv. Předmět příspěvku: Příspěvek Napsal: stř čer 2 . Když odpojíte EGR musí se odpojit i funkce uzavírací klapky ta zajišťuje pokles tlaku v sacím.


Na základě přisávání určitého. Potřeba odpojení systému EGR se často objevuje běžet asi až 1tisíc km Faktem je, že po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...