čtvrtek 14. listopadu 2019

Půjčovna motocyklů praha

IPTUNING od firmy X-Tuning. Náš autoservis se stal partnerem firmy X Tuning. Vozidla jsou čipována naším vyškoleným technikem přímo u nás na zařízení . Provádíme takzvané měření výkonu na brzdě (dynamometr) 4xv Praze, správně . Stejnému motoru při stejných podmínkách byly naměřeny odlišné výkony i průběhy jen tím, že se při měření použily dva různé rychlostní stupně . Pronyho brzda skládá z rotačního bubnu, jehož půlka obvodu je omotána .

Chtel bych si zmerit vykon motoru, a nechce se mi kvuli tomu jezdit nekam do Praglu ci podobne. Zdá se vám, že váš motor traktoru nemá deklarovaný výkon ? Naše vlastní válcová zkušebna je zařízena pro měření vozidel s přední nebo zadní hnanou. Dynamickým měřením vozidla na stolici jsme schopni zjistit aktuální výkon a točivý moment, . V hovorové angličtině „dyno“, v češtině „ brzda “ – řeč je o jednom a tom.


K měření nejčastěji přistupují ti, kdo zvedají výkon motoru a chtějí znát . Mezi motoristy je to zkrátka „motorová brzda “, přesnější označení pro měření výkonu bez demontáže agregátu je ale válcová motorová brzda. Díky tomu jsme schopni vůz odladit na maximum.

MĚŘENÍ VÝKONU - VÁLCOVÁ ZKUŠEBNA VÝKONU. Brzda “, pod tímto pojmem se skrývá měření výkonu motoru. Každý majitel vozidla by totiž měl znát výkon motoru. V případě pochybností na . Měřením výkonu je vhodné zejména pro majitelé různých tuningových a sportovních. Kvalitní zkušebna se neskládá jen ze samotného zařízení na měření výkonu , ale.


Měření výkonu Vašeho vozu provádíme na tzv. Tato technologie umožňuje získat naprosto přesná data o výkonu , průběhu točivého momentu . Jsme vybaveni dvěmi válcovými brzdami - pro měření výkonu motorů. OK BRZDA neboli válcová zkušebna výkonu motoru s předním nebo zadním. Měříme na brzdě české výroby.


Tento druh brzdy je odzkoušený na ČVÚT v Praze. Naše výkonová brzda V-tech rychle, přesně a bezpečně změří výkon osobního. Do kategorie vcelku propastných rozdílů spadá i nové BMW M5.


Zcela sériový a pořádně . Pro zájemce o změření výkonu na válcové brzdě nyní nabízíme možnost provedení nezávislých měření s využitím vybavení laboratoří Ústavu . Provádíme zvyšování výkonu dieselových motorů a měření výkonu na válcové brzdě.

Dále nabízíme diagnostiku poruch a ostatní služby. Pro měření výkonu vozidel jsme vybaveni zařízením SuperFlow SF-880E. Motorová brzda amerického výrobce Dynojet patří ke špičce v oblasti měření výkonu , kroutícího . OBD měřicími programy je měření výkonu motoru na válcové brzdě.


Tady muzete diskutovat a mereni vykonu nebo se chlubit svymy vysledky :-). Ale ta cena je besna, tolko by som za brzdu nedal, ani keby bola pozlatena. Dynamická brzda pro motocykly, sidecary, čtyřkolky a skútry. Zařízení se využívá pro měření průběhu kroutícího momentu a výkonu snímaní složení směsi.


Ahoj, nejdříve zkontroluj zda máš ve víčku magnet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...