pondělí 25. listopadu 2019

Stk ceník

Podrobné ceny naleznete níže, ve formátu PDF. Ceník technických prohlídek, měření emisí a technických kontrol - DOVOZY. Stanice technické kontroly Žatec, společnost s ručením omezeným se sídlem . Osobní a užitkové automobily M N1:.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH, platí od 1. Franc Antonín, ředitel STK.

Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Evidenční kontrola vozidla dovezeného ze zahraničí. Technická prohlídka motocykl (kategorie L).


Pracovní doba: Pondělí 6. Kategorie, La,Lb, Lc,LLe, M N NN3 . STK , měření emisí Benešov u Prahy - STK REVIT, s. Možnost platby platebními kartami. Druh prohlídky, Typ vozidla, Cena v Kč vč.

V sobotu vás rádi obsloužíme v naší provozovně STK Třebovice. STK v Čáslavi provádí technické prohlídky osobních a nákladních vozidel do tony, traktorů, motocyklů a přívěsů do celkové hmotnosti tony. Příprava na STK ,technická prohlídka i kontrola dovezených vozů. Ceník prací v našem centrum v Kutné Hoře naleznete na těchto stránkách.


Neváhejte a zavolejte nám. Domluvíme se na termínu a čase. Provádíme STK kontroly ve městě Šternberk.


Jsme ŠTERNBERSKÁ STK , s. Zajistíme technickou prohlídku, měření. STK Hranice zprostředkovává technickou kontrolu a měření emisí v rámci platných legislativních norem. Druhy prohlídek, které provádí STK Detecha v Novém Městě nad Metují. Opakovaná z jiné STK (Kč vč. DPH).


Realizace STK a měření emisí – nákladní automobil. Projděte si náš podrobných ceník služeb: STK , EMISÍ, ražby vin, ekologických plaket, tachografů a doplňkových služeb. Ceník stanice technické kontroly Kunštát. Pravidelná technická prohlídka.


M1),nákladní automobil (N1) . Nákladní automobil N 85-. Vozidla na pohon LPG, 89-.

Přípojné vozidlo O 55-. Povinné technické prohlídky, cena vč. Otevřeno po – pá, – 17h I STK i emise v areálu I Bez nutnosti objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...