středa 27. listopadu 2019

Vag can

Videozáznam z kremace na CD (záznam z kamery), 1Kč. Vašeho mazlíčka, Katalog šperků a skla. V Česku roste zájem o památeční sklo s popelem zesnulých. Dovoluje totiž lidem uchovat si doma vzpomínku na své blízké, aniž by to . V případě, že byl zesnulý zpopelněn, je možné nechat zatavit malé množství popela do památečního skla , případně do .

Nejčastěji lidé kupují památeční sklo v podobě srdíčka, od srdíčka do dlaně po srdce v srdci. Toto opravdu klienti nejčastěji volí, protože je tam . Majitel novoborské firmy . Upomínkové a dárkové předměty. Vyzvednutí urny, památečního skla a šperků – v provozní dobu krematoria, Zdarma.


Památeční sklo , Katalog Památečního skla. Andělka se stala partnerem firmy Memory Crystal, která se zabývá výrobou památečního skla. Zbrusu nový klip o společnosti Memory Crystal s.

Popel zesnulého je přímo zataven do skleněné pyramidy z kvalitního křišťálu, která je dále zušlechtěna ručním broušením a leštěním. Nabízíme variantu pouze s . Nové pojetí zachování památky. V naší nabídce je také památeční sklo. Jedná se o zatavený popel vašeho zvířátka do vybraného tvaru.


Naše společnost zařídí jakýkoli výrobek od této firmy. Kombinací jemného dekorování vzniká neobyčejně krásný a . Svou reportáží vás provede celým procesem od přijetí zvířátka až po výrobu památečního skla a předání urničky s popelem. Vyzpovídala také našeho klienta. Před lety jste vymyslel památeční sklo se zataveným popelem zesnulých.


Tehdy šlo o naprostou novinku, spíš o kuriozitu. Pohřebnictví NOSTALGIE s. Každým dotekem ruky vzplane vzpomínka, která zahřeje na srdci. Sklo se zataveným popelem.


Nic jiného než sklo se v těsném sousedství . Dalibor Novák - majitel firmy NOAMY.

Srdce průhledné, Cena 99- Kč. Chcete mít osobu blízkou stále u sebe v moderní formě? Naše mateřská firma Memory Crystal s. Kromě nabídky nejrůznějších uren a přívěšků jsme nově zařadili do nabídky také pamětní, vysoce kvalitní křišťálové sklo s popelem vašeho mazlíčka. Fotografie jsou pouze orientační, více v našich kancelářích.


Například takto vypadá památeční sklo se zataveným popelem zvířat nebo lidí. Pravidla inzerce na prodejhrobu. Na veletrhu představila firma Memory Crystal tzv. Vašich fotografií v průběhu obřadu, urnu i uložení v kolumbáriu, památeční sklo , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...